Brug et lagerhotel, når du rydder op

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Industriferien er lige om hjørnet, og de fleste danske har allerede én fod på ferien. Og hvorfor ikke udnytte denne ferie til at få ryddet ud i dit hjem? De fleste af os har langt flere ting, end vi behøver, og meget af samler bare støv på loftet. Derfor kan du lige så godt få ryddet ud, så der er plads til de ting, du rent faktisk vil have i dit hjem.

Opmagasinerings-tricket

Et velkendt trick til at rydde ud i hjemmet er at opmagasinere alt rodet på et lagerhotel i et par måneder og se, om man savner det. Hvis du ikke mangler det efter to måneder, skal det ud. Nogle ting, som du ved, at du kommer til bruge engang, kan du lade blive på lagerhotellet. Men overvej kraftigt, om det er nødvendigt at gemme noget i flere år, fordi det måske engang bliver praktisk at have.

Der findes lagerhoteller over hele landet, og du får dit eget rum, som du kan låse af. Ved nogle lagerhoteller kan du endda nøjes med at betale for præcis den tid, du bruger. Så slipper du altså for at betale for fx tre måneders opmagasinering, hvis du alligevel tømmer rummet efter den første måned. Det mindsker også risikoen for, at dit rod bare bliver flyttet permanent fra loftet til et lagerhotel.

Giv dine overskydende ting til genbrug

Alle de ejendele, som du ikke længere behøver, kan du aflevere i genbrug. Det er nemt og helt gratis, og så kan andre få glæde af dem. Ligeledes kan du selv engang finde noget nyttigt i en genbrugsbutik, hvis du står og mangler noget.

Især studerende handler ind i genbrugsbutikker, og dit gamle, slidte spisebord kan være et scoop for et ungt menneske, der flytter ind i sin første lejlighed. De billige priser i genbrugsbutikken gør, at det er en guldgrube for folk med færre midler – og så er der altså bare noget hyggeligt ved ting, der har lidt historie.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here