Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Der findes ikke meget, der er dejligere end at sidde på terrassen med et koldt glas hvidvin eller rosé og nyde aftensolen. Hvis man gør det lige nu, er det dog en ganske kold fornøjelse. For selvom solen er begyndt at varme og foråret for alvor er kommet, er det stadig mildest talt køligt, når solen er ved at gå ned.

Så hvis du gerne vil tyvstarte sommeren lidt, er du nødt til at at få hjælpemidler. En ting er naturligiv et dejligt varmt tæppe, men du kan også vælge at gå skridtet videre og købe en terrassevarmer. Som du kan se her, så findes de i en masse forskellige typer og ikke mindst prisklasser.

Hvilken model skal du vælge?

Der er flere ting der spiller ind, når du skal finde ud af hvilkent type af terrassevarmer, der er den bedste til dig. Det første du skal kigge på, er om den skal hænge, eller den skal stå på et stativ. De fleste modeller er lavet til at hænge på enten væggen eller i loftet. Fordelen er naturligvis, at den ikke kan vælte og der ikke er nogen, der kan komme til at røre den ved en fejl. Ulempen er så, at den ikke er mobil. Hænger den på væggen, så hænger den der, og du har ikke flytte den med rundt.

Det næste du skal kigge på er størrelsen på det område, som du har planer om, skal varmes op. Typisk kan de “opvarme” et sted mellem 12 og 22 m2. men der er naturligvis mange ting der spiller ind, som hvor koldt det er, hvor meget det blæser og lignende.

Når du har valgt den model, du skal have og har fået den op, er du klart til at tyvstarte sommeren, og du kan samtidig også forlænge den i efteråret med masser af lune aftener.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here