Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Foråret er for mange mennesker lig med tid til forandringer. Det bedre vejr gør, at vores humør bliver bedre og vi får lyst til at der skal ske noget nyt derhjemme. Mange fejrer foråret ved at give hjemmet en forårs-makeover. Det betyder en masse havearbejde, en massiv rengøring og det er en god mulighed for at få ryddet ud i det gamle, og få nogle nye ting ind i hjemmet.

Gør haven klar til sommer

Foråret betyder, at det langt om længe er blevet vejr til havearbejde og en masse gode timer udendørs i den friske luft. Det kan være et større projekt at gøre haven klar til sommeren, men de mange timers arbejde er godt givet ud, og det kan være med til at sørge for, at haven ikke kræver nær så meget vedligeholdelse i løbet af sommeren. Det er vigtigt at få ryddet op i blomsterbedene, og sørge for at få luget ukrudt. Græsplænen skal plejes ved hjælp af gødning, og det er en god idé at fjerne mos, så græsplænen bedre kan ånde. Fliserne på terrassen skal rengøres, og havemøblerne skal sættes frem, eller måske der skal investeres i nye. 

Ud med det gamle, ind med det nye

Selvom det gode vejr gør, at vi ikke tilbringer nær så meget tid indendørs, er det stadig vigtigt at gøre vores hjem forårsklar indendørs. Her kan en solid rengøring gøre en stor forskel. Somme tider skal der dog mere end en rengøring til. Det kan være skønt med forårsfornyelse, og dette kan blandt andet være i form af nye fine møbler, som giver hjemmet et friskt pust af forår. Til foråret passer nogle lettere og minimalistiske møbler, som står i kontrast til vinterens varme og lidt tungere møbler. Det kan være et stort skridt at skifte de gamle møbler ud med nogle nye, og mange er bange for at fortryde deres valg. Heldigvis er der noget, du kan gøre ved dette.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here