Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Skal jeres familie på ferie i år? Og kan I godt lide at bruge tid på alternative projekter? Slå to fluer med et smæk og find ud af, hvordan i på en sjov måde kan tjene lidt ekstra til ferien. Forslagene giver sandsynligvis ikke den store omsætning, men kan alligevel hjælpe jer med at få et par ekstra kroner på lommen, som I kan bruge på jeres sommerferie. Desuden kan I samtidigt nyde godt af lidt familietid.

Gadesalg

Hvis I har frugttræer eller dyrker grøntsager i have eller drivhus, kender I sandsynligvis til at have alt for meget til selv at kunne nå at spise det hele. Det er synd og skam hvis frisk frugt og grønt skal gå til spilde, så hvorfor ikke dele ud af det, så andre også kan få glæde de hjemmedyrkede lækkerier samtidig med, at I kan få lidt ekstra penge på lommen? Pak varerne i små poser, kasser eller hvad I nu har til rådighed og sæt et gadeskilt ved vejen, så folk lægger mærke til jeres lille bod.

Loppemarked

Brug en dag eller to på at rydde ud på loftet eller i kælderen. Hvis I finder mange ting, som I ikke længere bruger, kan I leje en bod på et loppemarked. Inden I beslutter jer for, hvor I tager hen, er det en god ide at investere lidt tid i at undersøge mulighederne i jeres lokalområde. Nogle loppemarkeder er nemlig bedre end andre, og tiltrækker forskellige målgrupper. Er det for eksempel legetøj, der skal sælges, er det optimalt at vælge et loppemarked, hvor der kommer mange børn.

Pantindsamling

Det lyder måske kedeligt og knapt så lækkert, men I vil blive overraskede over, hvor mange penge man faktisk kan skrabe sammen ved at samle tomme flasker og dåser. Hvis man ved, hvor man skal lede, kan man hurtigt finde mange. Husk handsker!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here