Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Hvem drømmer ikke om en skøn skiferie med høj sol og det perfekte lag sne? Nogle er måske mere til afslapning i hytten med brænde i pejsen og duften af lækker mad på komfuret. Hvad end man er til det ene eller det andet, kan man ikke komme uden om, at skiene skal frem, når det hedder en skiferie.

Når skiene ikke er som de plejer – brug skivoks

Det er altid lidt hårdt at komme i gang igen, hvis det er noget tid siden, at man har stået på ski. Dog behøver det ikke altid være kroppen, der er skyld i de sløve ture ned ad pisterne. Om det er ski eller snowboard, vil tid og slid være en faktor, der gør at undersiden ikke er lige glat, som den har været. Der er heldigvis et produkt, du kan købe, som nemt retter op på det.

 

Voks til ski er et must have for dig, der står på ski en gang imellem. Skivoks påføres på undersiden, og så er det ellers bare op på bjerget, når det er tørt. Du vil tydeligt kunne mærke en forskel og en bedre glideevne. Der findes mange forskellige typer af skivoks, så nogle gange er det godt at prøve sig frem, til du finder den bedste løsning for dig.

Skiferie kan nydes på mange måder

Selve skidelen behøver ikke at fylde alt på trods af, det hedder skiferie. Er man fyldt 18 år, så er afterski en meget populær aktivitet, hvor man kan få lidt godt til halsen. Man kan eventuelt sende børnene i skiskole, mens man får noget varmt eller koldt at drikke. I skiskole lærer børnene at gebærde sig, og så er de ledsaget af de bedste tutorer, der gør dagene til en leg for de små poder.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here