slotsferie

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Den danske sommer viser sig fra sin bedste side i år, og derfor er det slet ikke så slemt at skulle tilbringe sommerferien hjemme i Danmark. Selvom mange flyver sydpå, når sommerferien melder sin ankomst, er der alligevel noget ganske særligt ved at tilbringe sommeren i det danske land. Danmark har en masse godt at byde på, samt en masse gode aktiviteter og udflugter som egner sig perfekt til sommeren, og derfor behøver det langt fra at være kedeligt at tilbringe sommerferien hjemme. Vi har samlet de bedste idéer til, hvad I kan få sommerferien til at gå med i Danmark.

Oplev spændende og sjove danske attraktioner

Det behøver langt fra at være kedeligt at holde ferie hjemme. Danmark er nemlig fyldt med sjove og spændende attraktioner, som hele familien kan samles om. Hvis hele familien for eksempel er vilde med dyr og natur, findes der mange forskellige parker, hvor hele familien kan opleve fascinerende og farlige dyr. I kan eksempelvis besøge Knuthenborg Safaripark, Randers regnskov eller en af de mange zoologiske haver. Hvis I er mere til forlystelser, skæg og ballade, kan I tage i Tivoli Friheden, Bakken eller Djurs sommerland, hvor I for alvor kan få kørt i karruseller og få grint. Alle parkerne har karusseller for børn i alle aldre, så hele familien kan være med.

Tag på slotsferie

Hvis I drømmer om at komme væk fra hjemmet, kan et overnatningsophold være en god idé. Hvis I for alvor ønsker at opleve den danske natur, kultur og historie, kan en slotsferie være et skønt og interessant afbræk fra hverdagen. I behøver ikke at være af sted i mere end 1 eller 2 nætter, men det er stadig en skøn måde at komme væk hjemmefra på. En slotsferie byder på ægte dansk kulturarv i form af smukke gamle slotte, hvor I får mulighed for at komme helt tæt på historien. Ofte byder slotsferien på lækre og ekstraordinære middage, skøn morgenmad og charmerende værelser i autentiske omgivelser. De fleste danske slotte er ligeledes udstyret med fantastiske slotshaver, hvor I kan bruge timevis på at nyde de smukke blomsterbede og slentre ture i den skønne omkringliggende natur.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here