Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Sommer er festernes årstid, og vi glæder os alle til hyggelige aftener på terrassen eller i haven med venner, familie eller begge dele. Skal du holde en sommerfest i år? Få inspiration til hvordan du giver dine gæster en helt særlig oplevelse.

Giv den gas med pynten

En god sommerfest starter med pynten. Det er det første dine gæster ser og slår derfor stemningen an. Sommeren er en munter årstid, og hvad er mere muntert end en masse farver? Dekorer eksempelvis haven med farverige vimpelguirlander og heliumballoner og fuldend dekorationen med små lanterne eller lyskæder. De mange farver skaber en hyggelig stemning, som kun bliver bedre, efterhånden som mørket falder på.

Hvis du har lyst, eller hvis det er en helt særlig lejlighed, kan du også pynte i et specifikt tema. Gå all in på palmer, ananas, flamingoer, eller hvad du ellers synes er sjovt.

Arranger sjove lege og aktiviteter

Når festen er godt i gang og snakken går lystigt, er det med garanti et hit at sætte gang i en leg eller aktivitet, hvor deltagerne kommer hinanden ved. Arranger hit med sangen, gæt og grimasser eller en quiz om dig selv og/eller de andre deltagere. Hvis der er god plads, er det også sjovt at lave noget, der inkluderer lidt bevægelse. Husk at tænke over, hvor mange I er, når du planlægger lege, da nogle egner sig til små selskaber og andre til store.

Food is life

Sidst, men absolut ikke mindst, kræver den perfekte sommerfest de helt rigtige forsyninger. Sørg for at der er god mad og rigeligt med snacks, som gæsterne kan nippe af hele aftenen. Hvis festen varer til ud på natten, og du gerne vil opnå heltstatus, kan du også arrangere natmad. Server hotdogs eller hav pizzasnegle og pølsehorn klar og oplev julelys blive tændt i dine gæsters øjne.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here