Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

I disse dage er der en opdeling af danskerne, hvoraf den ene halvdel sveder godt og grundigt over deres arbejde, imens den anden halvdel er taget på ferie. Selvom vi er midt i en af de varmeste somre nogensinde, så er der stadig mange danskere som søger mod udlandet. Dette hænger blandt andet sammen med, at det aldrig har været nemmere og billigere at rejse på tværs af landegrænser. Ligeledes har det aldrig været mere nødvendigt at have en smartphone på ferie, da mange danskere er helt hjælpeløse uden deres google maps, google translate, og muligheden for at søge informationer om det pågældende land. Men hvis man ikke er forberedt, så kan man godt ende med en ret dyr mobilregning.

Fri tale og sms i udlandet

I mange år skulle man forberede sig på, at det kostede meget mere at ringe og sende sms´er fra udlandet, i dag er det dog sådan, at sms´er og opkald koster det samme i alle EU – lande. Man skal derimod være opmærksom, hvis man skal rejse i ikke – EU – lande, da det her virkelig kan blive dyrt afhængigt af mobilabonnementet. Hvis prisen er høj, i det land man er i, så anbefales det at bruge skype ved brug af en Wi – Fi forbindelse.

Få fri roaming i EU

Det er ikke kun opkald og sms´er som var dyre før i tiden, når man var i udlandet. Man skulle nemlig betale en mindre formue i gebyrer, hver gang man valgte at gå på nettet med sin smartphone. I dag kan man dog få gratis roaming i alle EU – lande, hvis man vælger det rigtige abonnement.

Ellers brug Wi-Fi

Hvis man ikke er i et EU – land eller ikke når at skifte abonnement til rejsen, så er det vigtigt at benytte sig af Wi – Fi signalet, når man er afsted. Du kan finde læse mere og billig mobiltelefoni her.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here