Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Vi har nok aldrig været mere afhængige af vores smartphones, end vi er i dag, og i og med at de er som digitale schweizerknive, så er der heller ikke så meget at sige til det. De er især praktiske i ferieperioden, da de kan bruges til så mange forskellige ting. I gamle dage skulle vi huske at pakke vores kamera, mp3-afspiller, kort og selvfølgelig vores gammeldags mobiltelefon. I dag har vi alle disse ting i en multimodal medieplatform, som vi endda kan være på internettet med. Men i og med at der er over 300 forskellige mobiler på det danske marked, er der også nogle smartphones der er bedre end andre til ferien. Hvis du leder efter din nye mobil lige nu, kan du læse Bedømmelser af mobiltelefoner her.

Et godt kamera er et must

Noget af det vigtigste at huske når man er på ferie er at tage billeder. Man har så ofte siddet ved sine venner, bedsteforældre eller forældre og kigget gamle feriebilleder som både er flotte og interessante men på samme tid vækker dejlige minder. Det er derfor vigtigt, at man har en smartphone med som både kan tage flotte billeder og optage smukke videoer i alt slags vejr.

Den skal være hurtig på nettet

For ikke så mange år siden blev det endelig muligt at bruge data i udlandet uden at skulle betale ekstra gebyrer. Man skal dog bare finde sig i, at det går lidt langsommere end hjemme i Danmark. Men hvis man har en smartphone som naturligt er hurtig på nettet, så er det ikke så slemt.

Batterilevetiden skal være lang

Mange danskere er de heldige ejere af en powerbank, da det er et must have, hvis man har en smartphone og ofte er på farten. Men når man er ude at rejse, så er det ikke altid, at man har mulighed for at oplade sin powerbank sin smartphone og i sådan en situation, er det vigtigt med en telefon som holder strøm længe.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here