Vikinger Vestsjælland

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Mange danskere rejser sydpå i sommerferien, men det er der absolut ingen grund til i år. Det danske sommervejr viser sig fra sin bedste side, og vi har stort set ikke haft nogen regnvejrsdage i flere måneder. Det skønne vejr gør, at mange vælger at spare flybilletten væk, og i stedet tager ud for at opleve Danmark i sommervarmen. Danmark har mange spændende og interessante seværdigheder, så en sommerferie herhjemme behøver langt fra at være kedelig. I kan eksempelvis besøge Vestsjælland, som byder på ægte dansk kulturarv, spændende seværdigheder og skønne sandstrande. Der er oplevelser for hele familien.

Oplev vikingerne på helt tæt hånd

På Vestsjælland har I virkelig mulighed for at opleve de danske forfædre. I kan nemlig besøge den allerbedst bevarede vikingeborg. Dette er vikingeborgen Trelleborg, som stammer helt tilbage fra 900-tallet. Borgen blev i sin tid bygget af Harald Blåtand, som er en af de mest kendte danskere fra tidlig tid. Når I besøger borgen, kan I ligeledes besøge en vikingelandsby, hvor der er mulighed for at opleve vikingetiden på helt nær hånd. Her kan I få krigertræning, prøve at skyde med bue og pil, og til slut lave et lækkert måltid over bål.

Hvis I ønsker at opleve vikingerne endnu mere, kan I besøge Vikingeskibsmuseet i Roskilde, hvor I kan opleve 5 helt originale vikingeskibe på nær hånd, som stammer helt tilbage fra vikingetiden. Museet er et besøg værd for alle vikingefans.

Historisk overnatning

Hvis I drømmer om at overnatte i historiske omgivelser, kan Hotel Kirstine i Næstved varmt anbefales. Hotellet er en gammel gård, som blev bygget helt tilbage i 1745. Hotellet er derfor en historisk oplevelse ud over det sædvanlige, og det er placeret i smukke omgivelser. Næstved ligger tæt på alle Vestsjællands mest populære attraktioner, så du sover tæt på alle de spændende oplevelser.

Fantastiske strande

Vestsjælland er særligt kendt for sine smukke strande, og derfor er denne destination perfekt når vejret er godt, som det i høj grad er denne sommer. Alle strandene er meget familievenlige, med charmerende klitter og med flot udsigt over Kattegat. På Vestsjælland kan du blandt andet besøge Gudmindrup strand eller Rørvig strand, som er kendt for at være nogle af Sjællands skønneste og bedste strande.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here