Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

En skyfri blå himmel, solskin og lune temperaturer. Den danske sommer er for alvor ankommet, og det ville være synd og skam ikke at udnytte den. Derfor får du her tre forslag til, hvordan du kan nyde den danske sommer i din ferie.

Overnat i naturen

En helt fantastisk måde at opleve den danske natur på, er ved at tilbringe en nat eller to i den. Tag din kæreste, ven, familie under armen og pak bilen med telt, soveposer, liggeunderlag og gerne en smule køkkengrej. Husk også lidt varmt tøj til de kølige aftner, så I ikke kommer til at fryse.

På en weekend eller ferie i det fri er der rig mulighed for at koble af fra en hverdag fyldt med arbejde, elektronik og huslige pligter. Det er for en stund byttet ud med bål, ristede skumfiduser og en klar stjernehimmel. Derfor kan du vende frisk og veludhvilet tilbage til hverdagen. Desuden er det en meget billig, hvis ikke gratis, måde at holde ferie på.

Oplev danske seværdigheder

Har du nogensinde leget turist i eget land? Nogle gange glemmer vi, hvor mange smukke og historiske attraktioner, vi egentlig har her i Danmark. Himmelbjerget, Ribe Domkirke, Grenen på spidsen af Nordjylland – mulighederne og mange og findes overalt i landet, så det indebærer ikke nødvendigvis en lang køretur. Det er en god mulighed for at genopfriske din viden om dansk kultur eller lære noget helt nyt.

Sjov for store og små

En aktivitet, der med garanti falder i god jord hos både voksne og børn, er en tur i en forlystelsespark eller et sommerland. Rutsjebaneture, madpakker på græsplænen og is i solen er bare eksempler på, hvad dagen kan gå med. I bestemmer nemlig helt selv, hvad der skal ske. Èn ting er dog sikkert: I får en sjov dag at tænke tilbage på!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here