Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Vil du gerne være lidt bedre til at flirte med folk? Det er ikke alle, som har lige let ved at score, og det er især noget, som man kan opleve som et problem, når man møder en sød person, som man gerne vil flirte lidt med.

Og ja, det kan også være svært at finde på de rigtige ting at sige – især hvis man ikke er flirtende som person. Men man kan faktisk godt lære at score, og det er flere måder at gøre det på. Lær at score med hjælp fra en ven eller det store internet – der er flere forskellige løsninger.

Spørg dine venner om gode råd

Selvom du ikke selv er den skarpeste, når det kommer til at flirte og score, så har du helt sikkert en ven eller to, som har ret godt styr på det, og som med glæde vil hjælpe dig.

Du kan måske starte med at observere, hvad de gør, når de snakker med en, som de gerne vil score. Og hvis du ikke helt synes, at det fungerer at gøre det på den måde, kan du også trække en af dine venner til side og høre, om vedkommende ikke har nogle gode tips. Det handler selvfølgelig om at være sig selv, men det kan godt være, at dine venner har nogle gode råd i ærmet.

Find tips og tricks på nettet

Hvis du ikke har lyst til at belemre dine venner med dine scoreproblemer, kan du også bare vælge at finde nogle gode råd på det store internet, hvor det efterhånden er muligt at få besvaret alle typer af spørgsmål.

https://singlecoach.dk/laer-at-score/ kan du se mere om, hvordan du lærer at score. Og hvem ved? Måske er du mere heldig, næste gang du snakker med en, som du godt kan lide.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here