Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Der findes mange anledninger til at invitere gæster forbi dit hjem. Skal du fejre en speciel mærkedag, kan du i stedet for at invitere på en traditionel middag invitere dine gæster på en lækker og hjemmelavet brunch. Til en brunch bliver der typisk serveret bacon, røræg, friske frugter og pandekager. Mulighederne er mange, når du skal finde ud af, hvad du vil servere til din brunch. Nedenfor er samlet et par lækre forslag til, hvad du kan servere for dine gæster

Luftige brunch pandekager

Amerikanske pandekager er den perfekte ret, når du skal forberede mad til din brunch. Pandekager er et hit hos de fleste. De amerikanske pandekager adskiller sig fra traditionelle pandekager ved at være små, tykke og luftige. Amerikanske pandekager er virkelig nemme at lave, så du behøver derfor ikke være en haj i et køkken for at kunne servere lækre pandekager for dine gæster. For at gøre dine pandekager ekstra luftige kan du piske æggehviderne for sig selv inden du blander dem i din pandekagedej. Hvis du ønsker at anrette dine pandekager på en pæn måde, kan du drysse flormelis over og pynte dem med en håndfuld friske bær.

Forfriskende saft

Hvis du ønsker at imponere dine gæster, kan du byde dem på et glas hjemmelavet og forfriskende rabarbersaft. Saften smager friskt og sommerligt og er derfor perfekt til de fleste sommerarrangementer. Når du serverer din hjemmelavede rabarbersaft, kan du fylde glassene godt op med is, så din saft bliver endnu mere forfriskende. Ønsker du at servere en lille drink til din brunch kan du bruge saften i en mojito. Rabarbersaft er superlet at lave, og det kræver ikke mange ingredienser. For at lave din egen rabarbersaft skal du kun bruge rabarber, sukker og eventuelt lidt citronsaft og vanilje til at smage saften til.

 

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here