Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Vi kan efterhånden ikke komme udenom, at vi lever i et samfund, hvor vi danskere er blevet afhængige af vores smartphones og vores tablets. Det er ikke bare fordi, at vi gerne vil kunne komme i kontakt med hinanden, men fx fordi det er muligt at google alt på stedet, så gør vi det også. Men det er bestemt også praktisk. Smartphonen som er det digitale svar på schweizerkniven hjælper os igennem dagligdagen, så alt ikke er så besværligt. Men hvad sker der hvis ens data bliver taget væk? Sådan har vi ofte måtte leve på vores rejser, da vi indtil for ganske nyligt har skulle betale ekstra gebyrer for at bruge data i udlandet. Sådan er det dog ikke mere, og det hjælper os med flere forskellige ting. Du kan finde det perfekte abonnement til ferien fra cbb mobil her.

Google jer frem til de lokale attraktioner

Selvom de fleste forbereder sig grundigt hjemmefra, inden de tager afsted på ferie, så er det altid rart at kunne google sig frem til yderligere informationer. Det er nemlig ikke alle steder i EU, at de taler lige godt engelsk, så en gang imellem er det lettere at google sig frem til informationerne selv.

Undgå gebyrer på jeres google maps forbrug

Når man befinder sig i et fremmed land, hvor de taler et fremmed sprog, så bliver man hurtigt lidt stresset og forvirret. Dette kan især være irriterende, hvis man går rund i en fremmed by uden at vide præcist hvor man skal hen. Her er google maps en fantastisk hjælp, og det er endnu bedre, hvis man ikke skal betale en formue for et bruge tjenesten.

Download indholdet

Der er rigtig mange der streamer ting, når de er på ferie. Det kan være alt fra serier til musik og lydbøger. Husk på, at det kan være en fordel at downloade indholdet til din enhed. Uanset om du har masser af data eller ej, ka det være en fordel, da du ikke er afhængig af god dækning. 

Oprethold forbindelsen til de sociale medier

Selvom det selvfølgelig er vigtigt at koble af på ferien og få lidt afstand fra livet derhjemme, så kan de sociale medier altså være svære at undvære. Med data i udlandet kan man frit poste billeder og statusser fra ens ferie og følge lidt med i, hvad der sker derhjemme.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here