Ferie bil

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Sommerferien er skudt i gang, og det betyder, at mange familier pakker bilerne og kører sydpå for at nyde sommeren og det gode vejr. Den ekstra trafik på motorvejene sydpå betyder, at det er vigtigt at køre pænt og efter forholdene, for at undgå uheld og køkørsel. Sørg for at holde afstand til forankørende, hold øjnene på vejen hele tiden, og sørg for at holde pauser, hvis du bliver træt i hovedet. Vi har ligeledes fundet de vigtigste ting at have med, for at gøre køreturen sydpå så god som muligt.

Underholdning til bagsædet

Som barn kan det være rigtig kedeligt at køre på ferie, hvis der ikke sker noget undervejs. Tålmodigheden bliver hurtigt opbrugt, og når den er det, kan turen hurtigt blive et mareridt både for børn og forældre. Derfor er det godt som forælder at sørge for at have noget underholdning med, så køreturen føles mindre lang.

En god idé er at have en skærm eller en DVD-afspiller med, så børnene kan se en film på bagsædet. Det kan ligeledes være en god idé at finde på nogle sjove lege, så børnene har lidt forskelligt at lave. I kan eksempelvis lave en god quiz, lege ”20 spørgsmål til professoren” eller lege ”gæt en ting”. Når børnene føler sig underholdt, går tiden meget stærkere for både børn og forældre.

Praktiske ting at have med i bilen

Det er ikke kun nok at have underholdning med på turen. Der er ligeledes nogle lidt mere praktiske ting, som I ikke kan undvære undervejs. Det kan være en rigtig god idé at have madpakker og drikkelse med, så I kan holde humøret og blodsukkeret oppe undervejs. Når I har lidt med til at stille sulten, vil det automatisk gøre køreturen mere rar for hele familien.

Der er også nogle mere praktiske ting, som I altid bør have med i bilen. Først og fremmest er det godt at have ekstra sprinklervæske med, så I altid kan have en ren forrude at kigge ud ad. Det kan ligeledes være en rigtig god idé at have motorolie med, bare for en sikkerheds skyld, hvis I skulle løbe tør undervejs.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here