Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Det vides endnu ikke hvordan rejsemulighederne bliver til sommer. For lige som vi ikke ved om grænserne bliver åbne, vi kan få turisterne ind i landet, så vides det heller ikke hvilke lande der vil åbne op. Der er med andre ord meget der tyder på, at vi kommer til at holde sommerferie i Danmark, på den ene eller anden måde. Dette er der dog heller ikke noget som helst galt i, der vil nok være mange der får øjnene op for, hvor meget vores land rent faktisk kan byde på i år.

Hvis man aldrig har holdt ferie i Danmark, men altid er taget sydpå, vil man opleve at Danmark er noget helt særligt, og der er ekstrem forskel på, hvor i landet man holder sin ferie. Der er en verden til forskel på, om man holder sin ferie i Københavns pulserende byliv, eller man tager den ved ro på Samsø eller måske ved den jyske vestkyst. Hvert sted har sin charme og hvis man har mulighed, bør man prøve at besøge flere forskellige landsdele.

En anden mulighed er, at man holder ferie i sin have, hvis man har sådan en. Nyd stilheden og nyd de muligheder der er ved at have det hyggeligt hjemme på en anden måde end man plejer. Tænd ild i bålfadet, og hvis du ikke har et, så kan du købe det her. Lav mad og levende ild og nyd stilheden.

For samfundsøkonomiens skyld skal du dog ikke bare sidde hjemme og spare pengene. De skal ud i samfundet og arbejde. Så hvis du bliver hjemme, så sørg for at gå ud og spise, ligesom du ville gøre, hvis du var på ferie. Staycation bliver stort i år, så du kan lige så godt hoppe med på bølgen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here