Fødder fodpleje

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Det er helt almindeligt at bruge en masse tid og penge på pleje af både ansigt og krop – der er dog rigtig mange mennesker, der glemmer at pleje deres fødder, selvom de også er en vigtig del af kroppen. Det er ganske let at pleje sine fødder, men alligevel bruger mange mennesker ikke tid på det. Vi har samlet de bedste tips til, hvordan du får smukke og sunde sommerfødder, uden at bruge flere timer på det.

Vælg det rigtige fodtøj

En af nøglerne til at få sunde fødder, er at gå i det rigtige fodtøj, som er godt for dine fødder. Hvis du går med forkerte eller dårlige sko, har du stor risiko for hård hud, knyster og ligtorne. Når du skal vælge et par gode sko, skal du sørge for at der er plads til dine tæer, at de er brede nok, og samtidig skal materialet være åndbart og stødabsorberende. Hvis du ikke har lyst til at gå i praktiske sko hele tiden, kan du sørge for at skifte fodtøj i løbet af dagen. Du kan eksempelvis tage de praktiske sko på når du er på job, og så skifte til de mindre praktiske sko når du kommer hjem.

Sørg for at pleje fødderne

Ligesom resten af kroppen, har fødderne også brug for pleje, og især i form af fugt. Derfor er det vigtigt at sørge for at tilføje en masse fugt til fødderne, gerne i form af en fed og plejende fodcreme. Her kommer fodplejeprodukter fra Scholl ind i billedet, da deres cremeprodukter blandt andet er skabt med henblik på at pleje tørre og trætte fødder. Når du sørger for at tilføre fugt til fødderne, undgår du en hel masse gener, som kan føre til smerter i fødderne, og samtidig sørger du for, at dine fødder ser godt ud hele sommeren.

Husk at pleje neglene

Der er langt ned, når tåneglene skal klippes og plejes, og derfor springer mange over, hvor gærdet er lavest. Især om vinteren, hvor fødderne primært er pakket ind i varme sokker og vinterstøvler. Hvis du ikke sørger for at passe og pleje dine negle på fødderne, kan det føre til nedgroede negle eller ømme og betændte neglerødder. Når du skal klippe dine negle på fødderne rigtigt, skal du sørge for at klippe lige over, eller i hvert fald at følge neglens naturlige form. På denne måde kan du undgå at få nedgroede negle, fordi du kommer til at klippe dem for langt ned i siderne.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here