Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Der findes forskellige bjergkæder rundt omkring i verden, men Karpaterne er med sikkerhed en af de smukkeste – og så ligger den endda i gudeskønne Europa. Du kan besøge Karpaterne samtidig med, at du prøver en masse nye aktiviteter – eksempelvis bueskydning, som du kan læse mere om på http://compoundbue.dk/. Udover sjove aktiviteter finder du i Karpaterne også smuk natur og rigt dyreliv – læs meget mere om dette herunder.

Inddeling af lande

En af grundende til at du skal besøge den vilde bjergkæde kaldet Karpaterne er, at du besøger flere forskellige lande på én gang. Bjergkæden strækker sig nemlig fra Tjekkiet i nordvest til Slovakiet, Polen, Ukraine og Rumænien. Bjergkæden slutter ved Donaufloden ved Rumænien og Serbien. Ved at udforske denne smukke bjergkæde får du altså ikke blot set smukke bjerge med forskellige teksturer, men du får også set nogle af de smukkeste lande og byer i Europa. Læs meget mere om Karpaterne.

Smuk natur

På turen rundt i Karpaterne finder du en masse smuk natur og landskab, som du med sikkerhed ikke vil gå glip af. Du finder blandt andet smukke løvskove og egeskove fyldt med blomster og forskellige eksotiske planter. Ønsker du at tage smukke billeder af smuk natur, er det Karpaterne, du skal besøge!

Rigt dyreliv

Sidst, men bestemt ikke mindst, finder du i Karpaterne også et yderst rigt dyreliv. Du finder for eksempel majestætiske bjørne, vilde ulve, vildsvin og flere forskellige arter af hjorte – dog ikke elg. Udover de tidligere nævnte dyr, finder du også spændende insekter og fugle. Du finder blandt andet fuglearterne spætter, ugler og storke.

Der er altså rigtigt mange gode grunde til at besøge den smukke bjergkæde Karpaterne – det er bare med at pakke en kuffert og komme afsted med det samme! Du vil ikke fortryde det.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here