strand

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Sommeren er endelig kommet til Danmark, og inden længe bliver det sommerferie. Sommerferien betyder, at børnene har fri fra skole og børnehave, og derfor skal der ske noget, så dagene ikke bliver alt for lange og kedelige. Det kan hurtigt blive en dyr sommerferie, hvis I skal lave noget hver dag der koster penge. Derfor anbefales det at finde nogle gratis aktiviteter, som hele familien kan hygge sig med. Hvis vejret er godt, kan I eksempelvis tilbringe en dag på stranden. Det er gratis at være på stranden, og der er rig mulighed for at lave en masse sjove aktiviteter for hele familien.

Sjov strandtur for familiens mindste

Særligt familiens mindste medlemmer har det sjovt med at være på stranden. Det er sjovt at lege i sandet og dyppe tæerne i det holde havvand, og de fleste børn kan let få mange timer til at gå med at lege på stranden. Når du har små børn med på stranden, er det dog vigtigt at holde et vågent øje med dem hele tiden. Selvom havvandet er stille, kan det være rigtig farligt for et barn der ikke kan svømme, og derfor bør du hele tiden være opmærksom på dine børn.

For at gøre strandturen ekstra sjov og underholdende for de små, kan I med fordel tage noget legetøj med. Her er det en god idé at have et sandsæt eller lignende legetøj med, som egner sig til leg i sand. Det er en god idé at vælge legetøj uden kemi, da små børn ofte putter alting i munden. Hvis legetøjet er fyldt med farlig kemi, bliver dit barn udsat for dette. Ved at vælge legetøj uden kemi, passer du både godt på dit barn og på miljøet.

Pas på solens skadelige stråler

Hvis I tilbringer en hel dag på stranden, skal I sørge for at passe godt på solen og beskytte jer mod dens skadelige stråler. Særligt små børns hud er sart over for solen, og derfor er det vigtigt at passe ekstra godt på. Det er vigtigt at huske solcremen, og barnet kan med fordel også bruge en solhat og lege under en parasol, for at passe ekstra godt på den farlige sol.

Det er ikke kun børnene der skal passe på solen. Voksnes hud kan tage lige så stor skade af solen, og derfor bør I også huske at smøre kroppen ind i solcreme og gerne sørge for at sidde i skyggen når solen er stærkest.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here