Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Inden vi får set os om, er sommeren over os. Lige nu er det måske de færreste der går og tænker meget på deres sommerferie, da der er mange andre ting, man kan bryde sit hoved med. Alligevel kan det dog være en rigtig god ide at begynde at overveje, hvad sommeren skal byde på. Det er endnu for tidligt at spå om, hvordan mulighederne for at rejse bliver. 

Nogle eksperter mener, at det er udelukket at vi kommer til at kunne flyve på ferie inden for de næste mange måneder. Andre mener at der bliver lukket op for rejserne i slutningen af juni. Da der er så stor usikkerhed forbundet med det, kan det være en rigtig god ide at overveje at tage i sommerhus i Danmark. Her får du fem gode grunde til at leje et sommerhus i Danmark.

1: Du hjælper Danmark

Corona krisen har været ekstrem dyr for Danmark og er det stadig. Ved at blive i Danmark og bruge dine penge sikrer du indtægter til landet i form af afgifter, skatter, moms og ligende og hjælper samtidig danske virksomheder.

2: Du hjælper miljøet

De fleste er nok klar over, at flyrejser er noget af det værste der findes i form af CO2 udledning. Det er langt mere miljøvenligt at tage i sommerhus.

3: Du oplever Danmark

Du har nok været i Danmark, men der er med garanti også mange steder i Danmark, du ikke har været før. Udnyt denne mulighed og tag et sted du ikke har været før – lej et sommerhus på Fanø og se hvad vestkysten byder på. Lej et sommerhus i Rødby og oplev Lolland, mulighederne er mange og Danmark er fantastisk som sommeren. 

4:Du er bedre stillet ift Corona

Vi vil ikke hvad fremtiden bringer af restriktioner og påbud. Det kan godt være, at det ikke bliver tilladt at rejse udenlands, og din ferie kan dermed komme i fare. Sandsynligheden for at der skulle komme et sommerhusforbud er mildest talt spinkle.

 5: Det er billigere

Selvom det kan være dyrt at leje et sommerhus i højsæsonen, så vil det næsten altid være væsentlig billigere, end at skulle flyve til Kreta, Mallorca eller lign i højsæsonen. 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here