Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Sommeren er for alvor over os herhjemme i Odense, og gaderne er fyldt med sommerglade mennesker som udnytter det gode vejr til at rende rundt i gaderne og naturområderne med dem de har kær. Odense er da også et perfekt sted at nyde den varme danske sommersol, da der ikke er langt rundt til de forskellige ting, og hvis der er, kan man nemt komme rundt i bil, på cykel eller med offentlig transport. Selvom vi allerede har haft flere rigtige sommerdage, end vi have sidste år, så ved man aldrig med det danske sommervejr, så det er med at udnytte det, imens det er her. Så herunder får du 3 gode bud på, hvad du og dine venner kan få tiden til at gå med, imens den odenseanske sommer stadig viser sig fra sin gode side.

Nup en bid en bid mad i lækre omgivelser på Oluf Bagers Gård

I hjertet af Odense på den lille charmerende Nørregade ligger den hyggelige restaurant Oluf Bagers Gård, hvor man kan nyde en lækker frokost eller aftensmad. Restauranten ligger i en gård som er afskærmet for Odenses travle byliv, hvor det både er muligt at sidde indenfor eller ude i gården. Konceptet er baseret på det dansk/nordiske køkken med lidt fransk inspiration, og alle menuerne er årstidsbestemte. Husk at bestil bor til den bedste restaurant i Odense her.

Snup en bog og et tæppe og smut ned i munkemose

Munkemose er et af de mange grønne områder i Odense, hvor man for en stund kan glemme, at man befinder sig i Danmarks tredje største by. Her er der mange der tager ned for at hygge sig med sine venner og familie, men det er også et dejligt sted at slappe af, imens man får lidt sol på kroppen.

Udforsk Odenses mere eksotiske dyreliv i Odense zoo

Odense er en af de få byer i Danmark, hvor det er muligt at få et indblik i andre landes dyreliv i en zoologisk have. Haven ligger ikke langt fra centrum, og man kan nemt få en dag til at gå blandt de mange flotte og spændende dyr, imens man hygger med familien.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here